Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Анотація дисципліни



Лекційний курс охоплює основні питання дисципліни і спрямований на вивчення студентами теоретичних основ електропривода, автоматизованого керування електроприводами, вибору електроприводів, апаратури захисту і керування і т.п.

Теоретичний матеріал висвітлюється у наступному лекційному курсі: Вступ; Механіка електропривода; Електропривід постійного струму; Асинхронний електропривід; Синхронний електропривід; Вентильний електропривід; Перехідні процеси в електроприводах; Автоматизоване керування електроприводами; Визначення потужності електродвигунів; Енергетика електроприводів; Апарати керування та захисту електроприводів; Вибір електрообладнання.

Лабораторні заняття спрямовані на засвоєння теоретичних положень лекційного матеріалу і формування у студентів практичних навичок з даної дисципліни. Вони охоплюють основні теоретичні розділи дисципліни, забезпечені відповідними робочими місцями і навчально-методичною літературою.

Самостійна робота студентів включає, перш за все, виконання курсового проекту, пов'язаного з проектуванням електропривода конкретного механізму, що застосовується в сільськогосподарському виробництві.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 235 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...