Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Список використаної літератури. Список використаної літератури розташовується наприкінці статті окремим блоком.



Список використаної літератури розташовується наприкінці статті окремим блоком.

Список використаної літератури формується одним із способів:

· у порядку появи посилань у тексті;

· в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або назв джерел;

· у хронологічному порядку.

Використана література вказуються мовою оригіналу. При алфавітному порядку формування списку використаної літератури спочатку вказуються українські видання, потім іноземні, потім електронні ресурси.

Окремо складається транслітерований список використаної літератури англійськими літерами.

Власні публікації, а також неопубліковані результати особистих досліджень не рекомендується включати до списку використаної літератури, але вони можуть бути згадані в тексті статті в разі, якщо в них започатковано розв’язання проблемних положень статті.

В списку використаної літератури має бути 8-25 назв.

Нумерація списку використаної літератури робиться за допомогою функції «список». Шлях у Word: формат/список → нумерований. Не допускається нумерація використаних джерел в ручному режимі!

Бібліографічний опис використаної літератури складається відповідно до чинних стандартів з бібліотечної та видавничої справи, міжнародних і державного стандартів з обов’язковим наведенням назв праць.






Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 336 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...