Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Очищення організму від паразитів



Перші 6 днів приймайте настоянку із трав: кора дуба, кора крушини, полинь, пижма, які взяті в рівних пропорціях. Одну чайну ложку цього збору залити звечора 0,5 літра кип’ятку, а ранком випити півсклянки цього настою. Загинуть черви в легенях.

Щоб залікувати рани на слизовій оболонці треба щодня приймати гарбузове або лльяне масло по одній чайній ложці три рази на день перед їжею. При простатиті – гарбузове масло. Очищення може провокувати болі в підшлунковій залозі, в такому разі добре приймати таблетки топінамбура – по 2 таблетки 2 рази на день.

На 7-й день зранку з’їсти триста грамів насіння гарбуза й через дві години прийняти розчин проносного (англійської солі). Через кожні 2-2,5 години робити клізми 6-8 разів на день. Це щоб паразити швидко вийшли. У цей день рідини пити не можна. Можна їсти хліб, кашу та яблука. У цей період не вживайте м’яса й молока, вони стимулюють паразитів. Не паліть і не вживайте алкоголь.

Якщо в організмі є токсоплазма, вірус гепатиту, лептоспіра, треба вживати хрін, квашену капусту, редьку, бруснику та інші лісові ягоди. А також пряності: перець, гвоздику, лаврове листя, корицю, імбір, коріанд, шафран, часник, кріп, петрушку, гірчицю, насіння льону. Насіння льону піджарити і в кофемолці, подрібнити і в такому вигляді добавити до їжі. Воно не втрачає свої властивості протягом півроку.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 188 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...