Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Створення презентацій пакетом Ms Power Point



Мета: вивчити роботу з майстром автозмісту, вікном презентації, шаблонами дизайну, вміти створювати нову презентацію на основі шаблону, використовувати панель приміток, зразки в PowerPoint, вміти проводити демонстрацію слайдів.

Теоретичні відомості

Програма Microsoft PowerPoint призначена для створення презентацій і наступного їх показу, приміток для доповідача, роздавального матеріалу для аудиторії в одному файлі презентації. Файли, що створені в PowerPoint, мають розширення ppt. Але такі презентації демонструються тільки тоді, коли на комп’ютері встановлено PowerPoint. Щоб демонстрація презентації не залежала від наявності програми слід, готовий файл зберегти у форматі демонстрації (Рис. 1), виконавши команду Сохранить как...

Рис. 1

Презентація служить лише супроводом для доповіді. Вона не замінює саму доповідь. Тому перед створенням презентації слід ретельно продумати її структуру ї зміст. Подальші рекомендації допоможуть створити для вашої доповіді хороший супровід.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 228 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.015 с)...