Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Назва_поштової_скриньки@адреса_поштового_сервера



Поштову скриньку частіше називають ім'ям користувача. Наприклад, [email protected]а

Першою частиною адреси aspect є ім'я користувача (логін), під яким він відо­мий своєму поштовому серверу. Друга частина, ksu.ks.uа, є адреса пошто­вого сервера, який обробляє електронну пошту одержувача (ksu.ks.uа – Херсонський державний університет, Херсон, Україна).

Існує велика кількість різноманітних поштових програм, за допомогою яких працюють з поштою: Mozilla Mail, Netscape Mail, Novell GroupWise, Opera Mail, Outlook Express, TheBat!

Окрім того, поштову скриньку також можна розмістити на одному з поштових серверів, (наприклад: www.i.ua, www.email.ua, http://freemail.ukr.net, http://gmail.com). В цьому випадку встановлювати додаткову програму на комп’ютер не потрібно. Використання такої поштової скриньки забезпечить доступ до вашої е-пошти з будь-якого комп’ютера, підключеного до Інтернету.

Поштова програма має таке призначення:

· Приймання і читання повідомлень.

· Розподіл ділової, приватної, рекламної пошти в різні папки.

· Ведення і використання адресної книги.

· Обмін шифрованими повідомленнями.

· Робота з групою новин.

· Зберігання поштових повідомлень.

· Налагодження роботи згідно з потребами та смаками користувача.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 297 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...