Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Польовий телефонний апарат



ТА-01„Акація"

Телефонний апарат ТА-01„Акація" (рис.5.1) призначений для забезпечення телефонного зв'язку в складі абонентських мереж автоматичних комутаційних систем, у тому числі мереж автоматичного телефонного зв'язку загального користування, ручних комутаційних систем, безпосередньо без участі комутаційних систем та ведення переговорів по радіо при його використанні як прикінцевого пристрою засобів радіозв'язку.

Телефонний апарат передбачає експлуатацію в польових умовах при безпосередньому впливі зовнішнього середовища, а також встановлення та експлуатацію на стаціонарних та рухомих об'єктах (автомобілі, гусеничні транспортні бази, літаки з низькою маневреністю, гелікоптери, кораблі).Система живлення: місцева батарея (МБ), центральна батарея (ЦБ). Телефонний апарат дозволяє підключення до мережі телефонного зв'язку загального користування з імпульсним та частотним набором номера, відповідає вимогам діючих нормативних документів. Схема підключення двопровідна.

Тип джерела живлення, стандартні елементи R20 (елемент 373).Бортова мережа напругою 18-36В. Можливість живлення від лінії в системі ЦБ (робота без батарей).

Потужність індукторного виклику не менше 2Вт.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 457 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...