Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розглянуто



Одеса 2012

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ОДЕСЬКИЙ ІНСТИТУТ ФІНАНСІВ

УКРАЇНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

ФІНАНСІВ І МІЖНАРОДНОЇ ТОРГІВЛІ

Кафедра соціально-гуманітарних дисциплін

ЗАТВЕРДЖЕНО

Навчально-методичною радою

Протокол № 3від 14.06.2012

Методична розробка завдань з англійської мови

для підготовки до практичних занять

(частина 1)

студентів ІІ курсу

ОКР «Молодший спеціаліст»

спеціальності 5.03050801 «Фінанси і кредит»

галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво»

Одеса 2012

Дана методична розробка містить систему вправ, які забезпечують ефективне засвоєння студентами необхідних знань та вмінь, відповідно вимогам програми підготовки студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст». Мета методичної розробки – вивчення термінології, передбачених програмою, а також набуття студентами практичних знань за фаховою тематикою.

Друкується за рішенням Методичної ради Одеського інституту фінансів

Укладачі: ст..викл. Воробйова Н.Ю.

Стрельченко О.Є.

викл. Шургіна Ю.В.

Беньковська Н.Б.

Рецензент: к.ф.н., доцент кафедри перекладу Одеського Національного Університету ім. І.І. Мечникова Коваленко О.В.

РОЗГЛЯНУТО

На засіданні кафедри

соціально-гуманітарних дисциплін

Протокол № 10 від 15 травня 2012р.

Зав.кафедри __________ к.політ.н. Л.О.Малишенко

Одеський інститут фінансів УДУФМТ, 2012

Вступ

Дана методична розробка відповідає вимогам програми курсу «Іноземна мова» для ІІ курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» та розрахована для вивчення цього курсу студентами, які навчаються за спеціальністю «Фінанси і кредит».

Головною метою курсу «Іноземна мова» є практичне оволодіння іноземною мовою. Дана мета передбачає розвиток комунікативних навичок спілкування в усній та письмовій формах.

За допомогою методичної розробки студенти набувають теоретичні знання, а саме: знання основних розмовних тем у межах фахової тематики, норми спілкування та загальну термінологію, передбачену програмою.

Опрацьовуючи матеріал курсу, студенти набувають практичних навичок спілкування мовою, а саме: вміння читати, розуміти та перекладати тексти, передавати зміст прочитаного, брати участь у бесіді за темою, робити повідомлення з теми.

Введення кожної теми містить тексти на розуміння та лексико-граматичні завдання до них, що закріплюють нову лексику та граматику. Матеріал даних методичних рекомендацій допомагає студентам у систематичному опрацюванні тем курсу. Розроблені завдання надають можливість студентам успішно засвоїти сучасні теми курсу та сформувати навички спілкування, необхідні у різних сферах життєдіяльності людини. Методична розробка рекомендуються для використання в аудиторій, а також самостійній роботі студентів.

Зміст

1. Вступ………………………………………………………..4

2. My place in the world………………………………………6

3. Leisure time…………………………………………………18

4. Art…………………………………………………………...30

5. Література………………………………………………….37





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 167 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...