Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пожежна безпека



(для проведення лабораторних робіт)

Дніпропетровськ – 2012

Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«ПРИДНІПРОВСЬКА ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ

БУДІВНИЦТВА ТА АРХІТЕКТУРИ»

Кафедра безпеки життєдіяльності

Методичні вказівки

ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ З КУРСУ «пожежна безпека» З ДИСЦИПЛІН «Основи пожежної безпеки» та «Пожежна профілактика» ДЛЯ СТУДЕНТІВ УСІХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ЯКІ НАВЧАЮТЬСЯ НА ДЕННІЙ ТА ЗАОЧНІЙ ФОРМАХ НАВЧАННЯ

Всі цитати, чіслові та фактичні матеріали, бібліографічні відомості перевірені. Написання одиниць відповідає стандартам. Зауваження рецензента враховані.
До друку і у світ дозволяю на основі § 2 пункт 4 «Єдиних правил» Проректор А.П.Приходько   _________________ (підпис, дата, печатка)
Укладачі: А.С. Бєліков О.В. Пилипенко О.П. Білоусов  
«Безпека життєдіяльності» ПДАБА Протокол № ____ від ” ” __ 2012 р.

Затверджено на засіданні кафедри

Затверджено на засіданні Методичної ради ПДАБА Протокол № __(____) від ” ” _20 р

Дніпропетровськ – 2012

Методичні вказівки для проведення практичних робіт з курсу “Пожежна безпека” з дисциплін «Основи пожежної безпеки» та «Пожежна профілактика» для студентів усіх спеціальностей, які навчаються на денній та заочній формах навчання / Укладачі: А.С. Бєліков, О.В. Пилипенко, О.П. Білоусов, м. Дніпропетровськ: кафедра БЖД, ПДАБА 2012 р. – 71 стор.

Методичні вказівки призначені для самостійного вивчання студентами теоретичного матеріалу, що до організації питань з охорони праці, пожежної безпеки та пожежної профілактики.

Укладачі: А.С. Бєліков, д.т.н., професор

О.В. Пилипенко, к.т.н., доцент

О.П. Білоусов, к.пед.н., доцент

Відповідальний за випуск: А.С. Бєліков, д.т.н., професор

Рецензенти: В.В. Сафонов, к.т.н., професор





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 296 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...