Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Титульний аркуш



Титульний аркуш повинен бути тільки віддрукованим на ком­п'ютері і оформленим за формою, наведеною на рис. 4.1.

Порядок написання та оформлення тексту

Об'єм друкованого тексту повинен складати 60-70 сторінок. При цьому слід мати на увазі, що титульний аркуш, аркуш для рецензії, зміст, список використаних джерел та додатки в розрахунок обсягу роботи до уваги не приймаються.

  Міністерство аграрної політики та продовольства України Подільський державний аграрно-технічний університет     Кафедра обліку і аудиту     К У Р С О В А Р О Б О Т А з Фінансового обліку ІІ   На тему:"Облік взаємовідносин з бюджетом" (на матеріалах ТОВ "Агроспецпостач" Кам'янець-Подільського району Хмельницької області)"     Виконав: студент 3 курсу 2 групи напряму підготовки 6.050106 "Облік і аудит" денної форми навчання Мартищук Микола Миколайович   Керівник: к.е.н, доцент Сидоренко О.Р.   м. Кам'янець-Подільський,

Рис. 4.1. Зразок оформлення титульного аркушу курсової роботи

Щільність тексту курсової роботи повинна бути однаковою. Кожен розділ роботи повинен розпочинатися з нової сторінки, а підрозділ продовжується, по можливості, на тій же сторінці де закінчився попередній. Розділи роботи нумеруються: 1, 2, 3..., а підрозділи – із зазначенням номеру розділу: 1.1, 1.2.

Поля в роботі повинні складати:

ліве 3,0 см; верхнє 2,0 см;

праве 1,0 см; нижнє 2,0 см.

Зразок наведений на рис. 4.2.

Рис. 4.2. Порядок розміщення тексту курсової роботи на аркуші

Сторінки нумеруються з врахуванням титульної сторінки, проте но­мер сторінки проставляється починаючи з другої сторінки вступу.

Номери сторінок проставляються зверху сторінки з правої сторо­ни арабськими цифрами без ніяких інших додаткових позначок.

Ілюстрації (малюнки, схеми)

Ілюстрації до курсової роботи (малюнки, схеми) повинні бути виконані тим же способом, що і написання всього тексту роботи (якщо віддрукований на комп'ютері – то ілюстрації вико­нуються на комп'ютері). Ілюстрації нумеруються в межах кожного розділу. Наприклад: "Рис. 1.2.", це номер другої ілюстрації в першому розділі.

Ілюстрації повинні мати назву, яка розміщується після її номера. При необхідності ілюстрації доповнюються пояснювальними даними (підрисунковий текст).

Розміщується ілюстрація після першого згадування про неї в тексті. Перед і після ілюстрації необхідно залишати по одному вільному рядку.

Приклад оформлення ілюстрації наведено на рис. 4.3.

Рис. 4.3. Схема обліку процесу постачання з використанням
рахунку "Транспортно-заготівельні витрати"





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 323 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...