Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Теми до виконання самостійних робіт



1.Реклама підприємств готельного і ресторанного бізнесу на території України; основні види реклами та відмінності в залежності від географічного фактору розташування (таблиця).

2. Реклама підприємств готельного і ресторанного бізнесу на території Західної Європи; основні види реклами та відмінності в залежності від географічного фактору розташування (таблиця).

3. Реклама підприємств готельного і ресторанного бізнесу на території Америки; основні види реклами та відмінності в залежності від географічного фактору розташування (таблиця).

4. Основні тенденції у сфері розвитку маркетингових засобів (конспект).

5. Порівняльний аналіз засобів маркетингових комунікацій (таблиця).

Таблиця - це умовне зображення педагогічного явища (процесу, проблеми, поняття), яке відображає взаємозалежності, зв'язки окремих частин цілого, допомагає сприйняттю, осмисленню цих явищ, полегшує запам'ятовування, розширює об'єм пам'яті шляхом створення певних асоціацій.

Конспект короткий письмовий виклад змісту пункту лекції. Конспект складається з стисло викладених головних положень, фактів, прикладів, тобто конспект включає тезисний виклад пункту лекції. Особливістю цієї форми переробки та запису текстової інформації є те, що у конспекті Ви маєте можливість не лише занотувати прочитане, але й виразити особисте ставлення до нього, записати власні думки. Своєрідною формою запису є опорний конспект кодування навчального матеріалу за допомогою умовних знаків, символів, схем, графіків, таблиць.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 119 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...