Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

VIII. Кошти партії



8.1. Кошти партії складаються з: внесків її членів; пожертвувань приватних осіб, підприємств, організацій та інших видів фінансових надходжень, якщо це не суперечить чинному законодавству.

8.2. Розмір щомісячних членських внесків встановлюють відповідно до окремого положення, яке затверджує Політрада ВО "Свобода". Членські внески сплачують від дня набуття членства у ВО "Свобода".

8.3. Місцеві організації ВО "Свобода" переказують у Центральну бухгалтерію ВО "Свобода" 50 відсотків внесків, які надійшли до них.

8.4. ВО "Свобода" може володіти коштами та іншим майном, необхідним для здійснення його статутної діяльності.

8.5. Кошти та майно ВО "Свобода" використовують на фінансування і матеріальне забезпечення статутної діяльності і не підлягають перерозподілу між його членами.

8.6. ВО "Свобода" зобов'язане здійснювати оперативний та бухгалтерський облік, статистичну звітність, зареєструватися в органах державної податкової інспекції та вносити до бюджету платежі за порядком і в розмірах, передбачених законодавством.

8.7. Партія щороку публікує свій бюджет у засобах масової інформації для загального ознайомлення.

8.8. ВО "Свобода" є неприбутковою організацією.

IX. Правовий статус ВО "Свобода"

9.1. ВО "Свобода" набуває прав юридичної особи з моменту реєстрації в Міністерстві юстиції України, має свої рахунки в установах банків.

9.2. Обласні, районні, міські (обласного значення), районні у місті, міські (районного значення), селищні, сільські організації ВО "Свобода" набувають прав юридичної особи з моменту реєстрації за встановленим законом порядком.

9.3. Обласні, районні, міські (обласного значення), районні у місті, міські (районного значення), селищні, сільські організації ВО "Свобода" реєструються і діють на підставі цього Статуту.

9.4. ВО "Свобода" та кожна його організація можуть мати штамп і печатку визначеного зразка із зображенням емблеми ВО "Свобода" та своїм найменуванням, які затверджує Голова ВО "Свобода".

9.5. ВО "Свобода" може мати свою символіку, схвалену Політрадою ВО "Свобода" та зареєстровану відповідно до чинного законодавства. Місцевим партійним організаціям заборонено використовувати символіку, не схвалену Політрадою ВО "Свобода".

9.6. ВО "Свобода" не несе відповідальності за майнові зобов'язання своїх організацій, а організації не відповідають за майнові зобов'язання ВО "Свобода".

9.7. Зміни та доповнення до Статуту і Програми вносить З'їзд ВО "Свобода".

9.8. Припинити діяльність ВО "Свобода" можливо шляхом його реорганізації або ліквідації (саморозпуску, примусового розпуску). Реорганізацію ВО "Свобода" здійснюють на підставі рішення З'їзду. Ліквідація ВО "Свобода" можлива за рішенням його З'їзду або за рішенням суду.

9.9. Кошти та інше майно ВО "Свобода", в тому числі і під час ліквідації, не можуть перерозподілятись між його членами і використовуються для виконання статутних завдань або на благодійні цілі, а в випадках, передбачених законодавчими актами, за рішенням суду спрямовуються в дохід держави.

9: 10. Місце перебування керівних органів ВО "Свобода": місто Київ.

Затверджено Установчим З'їздом СНПУ вересня 1995 року, зі змінами та доповненнями внесеними ІІІ З'їздом СНПУ 2 листопада 1996 року, V З'їздом СНПУ 20 березня 1999 року, VII З'їздом СНПУ 16 березня 2003 року, IX З'їздом СНПУ 14 лютого 2004 року, XІІІ З'їздом ВО "Свобода" 17 червня 2006 року, ХХ З'їздом Всеукраїнського об'єднання "Свобода" 24 травня 2009 року, ХХІІІ З'їздом Всеукраїнського об'єднання "Свобода" 24 грудня 2011 року. Зареєстровано наказом №1470/5 Мінюсту України 12 серпня 2009 року.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 224 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...