Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення, маркування, будова та принцип дії гідроелеватора



ГІдроелеватор пожежний Г-600

Гідроелватор пожежний Г-600 призначений для забору води з водних джерел з рівнем води, що перевищує геодезичну висоту всмоктування пожежних насосів, і з відкритих вододжерел з заболоченими берегами, до яких пожежні автомобілі та мотопомпи можуть під'їхати не ближче, ніж на 7 м. Гідраелеватор можна використовувати як ежектор для видалення з приміщень води, пролитої при пожежогасінні.

Пожежний гідроелеватор Г-600 являє собою пристрій ежекторного типу і складається з дифузора, коліна, камери зміщення подає й підсмоктується води, сопла, решітки та з'єднувальних голівок ГМ-70 і ГМ-80 за ГОСТ 2217-76.

У камері розташовані два фланця для кріплення коліна, сопла і дифузора. Дифузор має комбіновану камеру зсуву, що складається з конфузорно і циліндричного і циліндричного ділянок. Струмінь води від насоса підводиться до коліна і, виходячи з сопла, створює на початку камери розрідження, внаслідок якого в камеру підступає певну кількість води - ежектіруемий витрата. Подається від насоса і ежектіруемий витрата води змішується і з гідроелеватора надходить в цистерну. З цистерни вода відбирається насосом, частина її знову направляється у гідроелеватор, а решта подається в лінію для пожежогасіння.

ГІдроелеватор випробовується на міцність і водопроникність матеріалу камери і дифузора тиском 1Мпа. Поява крапель води не допускається.

Виробник гарантує роботу гідроелаватора Г-600 протягом 18 місяців з дня введення його в експлуатацію.

Середній термін служби гпдроелеватора до списання - 11 років.

Технічні характеристики

Г-600

Продуктивність, л / хв, не менше 600

Робочий тиск, МЛА (кгс/см2) 0,2-1,0 (2-10)

Витрата води при робочому тиску 8 кгс/см2, л / хв 550

Тиск за гідроелеваторів при вказаній

продуктивності, МПа (кгс/см2) 0,17 (1,7)

Умовний прохід патрубка, мм:

напірного (вхідного) 70

вихідного 80

Габаритні розміри, мм, не більше:

довжина 645

ширина 250

висота 160

Маса, кг, не більше 5,1





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 3003 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...