Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Директор департаменту Е.Лещенко



27.03.2014 № 01-12/195/1-35

Керівникам органів управління освітою райдержадміністрацій, міських рад

Директорам шкіл-інтернатів

Директорам позашкільних навчальних закладів

Директорам професійно- технічних навчальних закладів

Керівникам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації

Про надання пропозицій

до нової редакції Закону

України “Про освіту”

Відповідно до листа асоціації “Відроджені гімназії України” від 12 березня 2014 року № 44 (додається) доводимо до вашого відома розроблені вказаною асоціацією концептуальні засади нової редакції Закону України “Про освіту”. Суть пропонованої реформи - встановлення суспільством громадського контролю над освітою.

У зв'язку з розробкою нової редакції Закону України “Про освіту” та з метою підготовки пропозицій освітян області до вказаного законопроекту, просимо протягом квітня 2014 року організувати обговорення зазначених концептуальних засад та положень чинного Закону України “Про освіту” на радах навчальних закладів, педагогічних радах, засіданнях батьківських комітетів.

Пропозиції до нової редакції Закону України “Про освіту” у формі чітко сформульованих статей проекту закону, просимо надати до департаменту освіти і науки облдержадміністрації до 05 травня 2014 року.

Додаток: на 6 арк. в 1 прим.

Директор департаменту Е.Лещенко

Таборанський 24 15 42






Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 159 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...