Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Про перевезення на таксі та перевезення на замовлення 5 страница



- п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – у м. Києві;

- трьохсот неоподатковуваних мінімумів – у обласних центрах та м. Севастополі;

- двохсот неоподатковуваних мінімумів – у інших населених пунктах,

за перший раз протягом року, та у двократному розмірі від зазначеного у трьох попередніх абзацах розмірі – за другий і наступні протягом року рази, та із скасуванням чинності свідоцтва про акредитацію відповідного диспетчерського пункту – за третій раз протягом року.

Санкції, передбачені у цьому пункті накладаються центральним органом виконавчої влади у сфері державного контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів та його територіальними органами відповідно до порядку, затвердженому центральним органом виконавчої влади у сфері державного контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів.

5. Невиконання інших вимог законодавства про перевезення на таксі інформаційно-диспетчерською службою виклику таксі тягне накладання на підприємця (юридичну особу) адміністративно-господарського штрафу у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

6. Адміністративно-господарські штрафи, що передбачені цим Законом, стягуються в установленому законодавством порядку центральним органом виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), та зараховуються до Державного бюджету України.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 198 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...