Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Замковая опора



Замкова опора призначена для закріплення циліндра свердловинних насосів виконань НВ1 і НВ2 в колоні насосно-компресорних труб. Висока точність виготовлення поверхонь деталей опори забезпечує надійну фіксацію герметичну циліндра насоса в насосно-компресорних трубах на заданій глибині свердловини і одночасно запобігає викривлення насоса у свердловині. Замкова опора (рис. 1.9) складається з опорного кільця 2, пружинного якоря 3, опорної муфти 4, кожуха 5 і перевідники 1 і 6. Перевідники мають на верхньому кінці гладку конічну різьбу, за допомогою якої опора з'єднується з колоною насосно-компресорних труб. Кільце виготовляють з нержавіючої сталі. Конічної внутрішньої фаскою воно сполучається з відповідною конічною поверхнею конуса замку насоса і забезпечує герметичну посадку насоса. Якір запобігає зрив насоса з опори від зусиль тертя рухомого вгору плунжера в період запуску в роботу підземного устаткування.

Основні технічні показники та конструкція замкових опор приведені у довідку [1].

Рисунок 1.9 – Замковая опора:





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 463 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...