Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні вимоги до приймального відділення



1. Приміщення приймального відділення повинні бути розташовані таким чином, щоб хворі, які виписуються зі стаціонару, не стикалися з хворими, яких госпіталізують.

2. До приймального відділення мають прилягати широкий асфальтований під'їзд, широкі сходи та двері, щоб зручно було нести ноші або везти каталку.

3. Біля входу до приймального відділення повинна бути прикріплена вивіска, яку добре видно здалеку в будь-яку годину доби.

4. Зв'язок приймального відділення з відділеннями лікарні повинен здійснюватись за допомогою вантажного ліфта.

Вимоги до санітарно-протиепідемічного режиму такі самі, як і до інших відділень стаціонару. Крім того, у приймальному відділенні не повинно бути зустрічного потоку хворих. Так, у санпропускник пацієнт заходить чи його доправляють через двері роздягальні, у санпропускнику здійснюють санітарне оброблення, потім одягають пацієнта і через другі двері його направляють (транспортують) у відповідне відділення стаціонару.

При проведенні санітарного оброблення для кожного пацієнта повинна використовуватися продезінфікована мочалка і окремий фасований брусочок мила.

Після транспортування кожного пацієнта каталка-носилки або крісло-каталка повинні знезаражуватись.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 9041 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...