Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Самостійна робота. N з/п Назва теми Кількість годин Змістовий модуль 1.Основні суб’єкти авіаційної діяльності Тема



N з/п Назва теми Кількість годин
Змістовий модуль 1 .Основні суб’єкти авіаційної діяльності
  Тема. Класифікація видів авіаційної діяльності 1.1. Державні органи,які займаються регулюванням авіаційної діяльності 1.2. Міжнародне регулювання авіаційної діяльності. 1.3. Суб’єкти авіаційної діяльності в України (назва та коротка характеристика). 1.4. Перспективи та основні стратегічні напрямки розвитку цивільної авіації.  
  Тема. Менеджмент авіа будівельної галузі 2.1. Які ви знаєте конструкторські бюро СНГ? 2.2. Конструкторські бюро Західної Європи. 2.3. Авіабудівельна діяльність країн Північної та Південної Америки. 2.4. Перспиктиви та розвиток авіабудівельної галузі в Україні та інших країн Світу.  
  Тема. Аеропортова діяльність 3.1. Види аеродромів. 3.2. Основні вимоги до ЗПП, радіо і світлового обладнання. 3.3. Основні правила та вимоги перевезення пасажирів, ручної покладі та їх багажу. 3.4. Технологія обслуговування різних категорій пасажирів. 3.5. Технологія обслуговування пасажирів в аеропорту. 3.6. Технологія обслуговування вантажів в аеропорту. 3.7. Основи класи аеропорту. 3.8. Поняття аеропорту Хабу, приклади найбільших аеропортів світу. 3.9. Основні показники ефективності аеропортової діяльності. 3.10.Основні статі доходу від авіаційної діяльності. 3.11. Статі від доходу від неавіаційної діяльності.  
  Тема. Діяльність експлуатантів авіакомпанії 4.1. Характеристика найбільших авіаперевізників світу. 4.2. Поняття слоту та його значення при плануванні виконання рейсів в різних аеропортах. 4.3. Авіаційні альянси та їх характеристика. 4.4. Сертифікат експлуатанта. 4.5. Порядок проведення сертифікації експлуатанта. 4.6. Продовження строку його дії та анулювання. 4.7. Додатки та специфікації до сертифікату експлуатанта. 4.8. Основні вимоги до персоналу в авіакомпанії. 4.9. Вплив авіакомпанії на формування розкладу аеропорту. 4.10. Власні каси авіакомпаній в аеропорту їх переваги та недоліки. 4.11. Вимоги до авіакомпанії які виконують перевезення небезпечних вантажів.  
Змістовий модуль 2. Суб’єкти авіаційної діяльності, які забезпечують функціонування аеропортів, експлуатантів і авіа будівельних комплексів
  Тема. Менеджмент підприємств авіаційного інжинірингу 5.1.Підприемства авіаційного інжинірингу України. 5.2.АТБ як складова частина авіаційної інжинірингової служби. 5.3.Загалшьнна класифікація основних учасників світового ринку технічного обслуговування та ремонту ПС, двигунів та інших систем (дочірні структури перевізників, авіакомпанії розробників ПС. Спільні підприємства незалежних компаній). 5.4. Лідери світового ринку авіаційного технічного менеджменту. 5.5. Порядок проведення сертифікації інжинірингового центру. 5.6. Основні вимоги до інжинірингового центру. 5.7. Правила технічної експлуатації авіаційної техніки. 5.8. Допуск інженерно технічного персоналу до робіт на авіаційній техніці.  
  Тема. Навчальні заклади ЦА 6.1.Які навчальні авіаційні заклади та центри існують на Україні? 6.2.Яких авіаційних спеціалістів вони навчають? 6.3. Загальний порядок проведення сертифікації навчальних закладів цивільної авіації. 6.4. Нагляд (інспектування) за сертифікованими авіаційними навчальними закладами (центрами).  
  Тема. Підприємства паливно-заправного комплексу 7. 1.Загальна технологія наливу та зливу пального в цистерну. 7.2.Сертифікаційні вимоги до ПЗК. 7.3.Пальний ордер, як основний документ при оформлені заправки ПС. 7.4.Які ви знаєте найбільші ПЗК в цивільній авіації. 7.5.Способи оплати при заправці ПС.  
  Тема. Діяльність по організації повітряного руху 8.1.Види та класифікація повітряного простору. 8.2.Державний дозвіл на використання повітряного простору. 8.3.Обмеження та заборона на використання повітряного простору. 8.4.Система підготовки ОПР персоналу.  
  Тема. Діяльність підприємств з продажу авіаперевезень 9.1.Основні недоліки та переваги генерального агенту. 9.2. Вимоги до підготовки персоналу з продажу авіаційних перевезень. 9.3. Порядок сертифікації агентств та порядок анулювання Сертифіката. 9.4. Агентський договір між агентством та перевізником, його складові. 9.5.Які існують агентства с продажу авіаційних перевезень назва та коротка характеристика.  
  Тема. Кетерінг. 10.1.Кетерінгові компанії світу. 10.2.Раціони харчування, які надаються в залежності від дальності польоту. 10.3.Раціони харчування, які надаються в залежності від класу обслуговування. 10.4.Норми виходу страв та видачі продуктів. 10.5.Приблизний перелік знімного кухонного, буфетно-кухонного обладнання та посуду.  



Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 183 | Нарушение авторского права страницы



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...