Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Робота командира взводу



Завдання, пов'язані з улаштуванням та подоланням інженерних загороджень, командир підрозділу одержує по карті або безпосередньо на місцевості.

Отримавши завдання, командир усвідомлює:

- при улаштуванні загороджень: обсяг завдань і місце загороджень, що влаштовуються; порядок подачі та отримання інженерних боєприпасів; час на виконання завдання; порядок прикриття дій взводу під час встановлення мінних полів і передачі встановлених загороджень; організацію взаємодії з частинами і підрозділами родів військ;

- під час подолання загороджень: час, місце, кількість і способи пророблення проходів; порядок отримання і доставки засобів пророблення проходів до місця виконання завдання; порядок передачі проходів та їх закриття; з ким і як здійснювати взаємодію під час пророблення проходів.

Після усвідомлення завдання командир підрозділу визначає заходи, які необхідно здійснити негайно (отримання засобів пророблення проходів, інженерних боєприпасів, підготовка приладдя та інструменту для виконання завдання, перевірка технічного стану засобів мінування і розмінування й т. п.), оцінює обстановку.

На основі з'ясування завдання та оцінки обстановки командир приймає рішення на виконання завдання.

За наявності часу командир підрозділу може брати участь в рекогносцировці на місцевості, яка організовується старшим начальником, де уточнює своє рішення. Після рекогносцировки віддає бойовий наказ на виконання завдання.

В ході виконання завдань командир знаходиться в одному з підрозділів, який виконує саме складне завдання.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 471 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...