Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Застосовуватися також і для індивідуального, тобто без права



найму робочої сили, підприємства)

Затверджую Власник майна Підприємства

(підпис)

(прізвище та ініціали)

(дата)

1. Загальні положення

1.1. Мале приватне підприємство, що надалі буде називатися "Підприємство", створене відповідно до законодавства України громадянином________________, який надалі буде називатися

(П і.п) "Засновником" або "Власником".

1.2. Назва підприємства__________________________________

(вказується повна назва, а також тип підприємства

фірма, майстерня, фабрика тощо)

1.3. Підприємство є юридичною особою, користується правами та виконує обов'язки, пов'язані з його діяльністю, має самостійний баланс, розрахункові та інші рахунки в банках, круглу печатку із власною назвою, інші необхідні печатки, штампи та інші реквізити.

1.4. Підприємство здійснює свою діяльність на основі повного господарського розрахунку, самоокупності та самофінансування, несе відповідальність згідно з чинним законодавством за результати своєї господарської діяльності.

1.5. Підприємство має право найму робочої сили відповідно до чинного законодавства. Трудовий колектив Підприємства складають громадяни, які беруть участь своєю працею в його діяльності на основі трудового договору (контракту, угоди), а також інших форм, що регулюють трудові відносини працівника із Підприємством.

1.6. Власник забезпечує громадянам, праця яких використовується на підприємстві, соціальні, економічні гарантії та права, що передбачені чинним законодавством.

1.7. Підприємство здійснює свою діяльність на основі чинного законодавства України, а також цього статуту.

1.8. Місце знаходження Підприємства_

(вказується юридична адреса підприємства)





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 183 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...