Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додатки. Оформленню додатків у курсовій роботі слід приділити увагу, оскільки їх кількість та якість свідчать про те



Оформленню додатків у курсовій роботі слід приділити увагу, оскільки їх кількість та якість свідчать про те, наскільки глибоко та конкретно студент вивчив практичні та теоретичні матеріали з обраної теми, як старанно підібрав ці матеріали і наскільки ґрунтовно підтверджено висновки та пропозиції, відображені у курсовій роботі.

Додатки наводяться в кінці курсової роботи у вигляді форм документів, реєстрів, таблиць, графіків.

Додатки оформляють як продовження роботи на наступних її стадіях, розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті роботи.

Якщо додатки оформляють на наступних сторінках роботи, кожен такий додаток повинен починатися з нової сторінки. У правому верхньому куті кожного додатка позначають його порядковий номер (наприклад, “Додаток 4”). Кожен додаток повинен мати заголовок.

Текст кожного додатку за необхідністю може бути поділений на розділи й підрозділи, які нумерують у межах певного додатку.

У разі посилання у тексті на додатки в кінці роботи, вказується їх номер, наприклад: (дод. 4).

Документи, що додаються та використовуються у курсовій роботі повинні бути правильно оформлені (усі реквізити замовлені) та достовірні. Замість підпису на документах вказуються прізвища посадових осіб.






Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 193 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...