Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок подання та захист індивідуального науково-дослідного завдання



1. Звіт про виконання індивідуального науково-дослідного завдання подається у вигляді скріплених сторінок формату А4 з титульною сторінкою стандартного зразка і внутрішнім наповненням із зазначенням усіх позицій змісту завдання (з об’ємом 10 стор. Шрифтом 14 кегель через один інтервал). Звіти про виконання індивідуального науково-дослідного завдання зберігаються на відповідних кафедрах до останнього дня календарного навчального року (31 серпня).

2. індивідуальне науково-дослідне завдання подається викладачеві, що викладає лекційний курс з даної дисципліни та приймає екзамен або залік, не пізніше ніж за 2 тижні до останнього модульного контролю в сесії.

3. Оцінка за індивідуальне науково-дослідне завдання виставляється на аудиторному занятті (практичному, семінарському) з курсу на основі попереднього ознайомлення викладача з його змістом. Можливий захист завдання шляхом усного звіту студента про виконану роботу.

4. Оцінка за індивідуальне науково-дослідне завдання є обов’язковим компонентом і враховується під час поточного контролю з навчального курсу.

Бали за виконання індивідуальних завдань виставляються в журнали обліку відвідування занять студентами та їх успішності окремою графою.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 188 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...