Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рецензія. На “Методичні вказівки” для виконання курсової роботи з курсу “Статистика” та “Основи статистики” для студентів спеціальності 7.050106 “Бухгалтерський облік і



На “Методичні вказівки” для виконання курсової роботи з курсу “Статистика” та “Основи статистики” для студентів спеціальності 7.050106 “Бухгалтерський облік і аудит” та 7.050201 “Менеджмент організації” для всіх форм навчання.

Укладач Гайдук Володимир Антонович – старший викладач Полтавського державного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Подані на рецензію “ Методичні вказівки” підготовлені для виконання курсової роботи на тему “Дослідження виробничо-господарської діяльності підприємств статистичними методами”.

“Методичними вказівками” вказано мету виконання курсової роботи, її зміст та структуру.

Методичними вказівками передбачено застосування статистичних методів при аналізі статистичних даних підприємств і організацій. Це методи групування, середніх величин, кореляційний та індексний методи. Кожен метод має свою специфіку і особливість застосування. В Методичних вказівках наведені розрахункові формули і дані рекомендації по застосуванню цих методів.

Крім загального аналізу статистичної сукупності передбачено застосування вказаних методів при аналізі конкретних економіко-статистичних задач. На основі індексного методу аналізуються ефективність використання основних виробничих фондів, собівартості продукції та продуктивності праці. Важливо те, що при їх аналізі розраховується вплив окремих факторів на результат роботи підприємств, організацій.

Методичні вказівки передбачають логічно побудовану систему аналізу підприємства по різних напрямках. Це дає можливість зробити висновки і запропонувати рекомендації для ефективнішого використання резервів виробництва.

“Методичні вказівки” відповідають робочим навчальним програмам з дисципліни “Статистика” та “Основи статистики”.

Методичні вказівки рекомендуються до видання та використання їх в навчальному процесі.

Доцент кафедри менеджменту

Полтавського державного технічного

університету імені Юрія Кондратюка

канд. екон. наук..

_________________________А.С.Старовірець

Підпис доцента, канд. екон. наук

засвідчую

начальник відділу кадрів

Полтавського державного технічного

університету імені Юрія Кондратюка

___________________________Н.М.Соколенко





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 1116 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...