Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Поплавський Михайло Михайлович



народний депутат України 7-го скликання (округ №194, з 15 січня 2014), ректор Київського національного університету культури і мистецтв (1993), доктор педагогічних наук (1990), професор (1990), президент Міжнародної організації «Об'єднання українців світу» (2004), президент міжнародного благодійного фонду «Обдаровані діти України» (1997), повний кавалер ордена «За заслуги» (2007), лауреат національної премії «Людина року» (2009), заслужений діяч мистецтв України, народний артист України, меценат, продюсер, головний режисер-постановник всеукраїнського дитячого телевізійного конкурсу «Крок до зірок» (1997), один із авторів ідеї, генеральний продюсер, головний режисер-постановник безпрецедентного мегапроекту телемарафону української пісні "Пісня об'єднує нас", що увійшов до Книги рекордів Гіннесса.

Заробітна плата: 1 034 341 грн.

Дохід за 2011 рік: 5 294 341 грн.

Власність станом на 2011 рік: земельна ділянка 15 кв.м., квартири 242 кв.м., 75,8 кв.м.

Заробітна плата: не задекларував

Дохід за 2012 рік: не задекларував

Власність станом на 2012: не задекларував

Законотворча діяльність: відсутня

Промови:Промови\dep_vistup (21).rtf

Скандали: В Адміністрації Президента мають намір закрити Київський національний університет культури і мистецтв, ректором якого є Михайло Поплавський. За словами заступника голови Адміністрації Президента Ганни Герман, потрібно " скоротити заклад Поплавського, як несмак в українській культурі". " Поплавський завдає колосальної шкоди українській культурі", - вважає Герман. На противагу ректору Національного університету поставила Вєрку Сердючку. " Сердючка - це хірург, вона висміює негативні явища, а Поплавський це культивує. Його університет - це розсадник кітчу, несмаку і голих дівчат ", - упевнена заступник глави АП. Як відзначає видання, саме з університету Поплавського рекрутує активісток скандальний рух " Femen". Як розповіла Герман, справа не тільки в Поплавському, повідомляє " Сегодня". "Ми хочемо міняти концепцію української культури, важливе те, якій культурі вчать в Україні ", - сказав вона. Випускник Національного університету Віктор Павлик вважає, що звинувачення перебільшені. "Так, під час концертів у дівчаток є перегин з міні-спідницями, але це фішка Михайла Михайловича. Не варто забувати, як багато він зробив для дітей - конкурс" Крок до зірок ", телепрограма" Наша пісня ", - сказав Павлик.

Судимості: відсутні

Переходи по фракціях:

Назва фракції Дата вступу Дата виходу
Група "Суверенна європейська Україна" 27.02.2014 -

Голосування: Голосування\dep_golos (21).rtf





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 197 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...