Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Створити схему, на якій буде відображено взаємозв’язок усіх функцій менеджменту



1.

Назва функції Характеристика
Планування конкретизація цілей управління в системі показників господарської діяльності підприємства та розробка тактики виробничої та управлінської діяльності.
Організація вид менеджерської діяльності, спрямований на створення структури організації, встановлення в ній системи зв’язків та відносин, що дає змогу ефективного досягнення спільної мети.
Мотивація процес спонукання, стимулювання себе чи інших до цілеспрямованої поведінки або виконання певних дій, спрямованих на досягнення власної мети або мети організації, то основними компонентами мотивації є наступні:
Контроль процес забезпечення досягнення цілей організації засобом оцінки та аналізу результатів діяльності, оперативного втручання у виробничий процес і прийняття коригуючих дій.
Регулювання забезпечує виконання поточних заходів, пов´язаних з усуненням відхилень від заданого режиму функціонування організаційної системи виробництва.

2.

3.

4.

5.

6.

7.





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 135 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...