Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Актуальність теми. Охорона та оздоровлення повітряного басейну, профілактика гострих та хронічних захворювань хімічної етіології



Охорона та оздоровлення повітряного басейну, профілактика гострих та хронічних захворювань хімічної етіології, створення оптимальних санітарно-побутових умов проживання населення, збереження тваринного та рослинного світу базується на обмеженні забруднення атмосферного повітря шкідливими викидами промислових підприємств шляхом обґрунтування і розрахунками гранично допустимих викидів шкідливих речовин, ефективності роботи атмосфероохоронних споруд на промислових підприємствах.

Навчальні цілі

Ознайомитися з методиками розрахунку нормативу гранично допустимого викиду (ГДВ), необхідного ступеня очищення газоповітряної суміші для досягнення нормативу ГДВ.

Знати комплекс атмосфероохоронних заходів, які впроваджуються на виробництві для досягнення нормативу ГДВ.

Ознайомитися з методикою розрахунку ступеня небезпечності викидів, що створюються у приземному шарі атмосфери до і після впровадження ГДВ.

Базові знання та вміння

Знати хімічний склад чистого атмосферного повітря та значення його окремих компонентів.

Знати методи визначення хімічних речовин (хімія), колообіг речовин у природі (біологія). Джерела та шляхи забруднення атмосферного повітря.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 251 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...