Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 49. Облік відстрочених податкових активів і зобов’язань



План

Вступ

Розділ 1. Сутність та порядок обчислення податку на прибуток, значення та завдання його обліку

Розділ 2. Облік відстрочених податкових активів і зобов’язань на підприємстві

2.1Характеристика господарської діяльності підприємства

2.2Облік відстрочених податкових активів

2.3Облік відстрочених податкових зобов’язань

2.4Відображення інформації про відстрочені податкові активи та зобов’язання у фінансовій звітності

Розділ 3. Напрями вдосконалення обліку відстрочених податкових активів та зобов’язань

Висновки

У вступі необхідно розкрити значення облікового та податкового прибутку в діяльності підприємства та необхідність їх зближення. Навести прізвища авторів, які досліджували вказану проблематику. Вказати мету та завдання, визначити об’єкт і суб’єкт, методи та інформаційну базу дослідження.

У першому розділі розкрити сутність облікового та податкового прибутку відповідно до П(С)БО 17 «Податок на прибуток», Методичні рекомендації щодо заповнення форм фінансової звітності. Навести огляд нормативно-правових актів, які розкривають значення та визначають завдання обліку податку на прибуток.

У другому розділі розкрити особливості господарської діяльності досліджуваного підприємства, описати структуру бухгалтерії, розподіл функцій працівників бухгалтерії, Наказ про облікову політику підприємства та форму бухгалтерського обліку.

Навести визначення, особливості визнання та порядок розрахунку відстрочених податкових активів і зобов’язань. Синтетичний та аналітичний облік відстрочених податкових активів та зобов’язань розкрити на прикладі дослід­жуваного підприємства. Вказати, які реєстри аналітичного обліку використовуються на досліджуваному підприємстві. Форми фінансової звітності та в яких статтях відображається інформація про відстрочені податкові активи та зобов’язання.

У третьому розділі розкрити напрями вдосконалення обліку відстрочених податкових активів та зобов’язань.

У висновках узагальнити результати дослідження обліку відстрочених податкових активів і зобов’язань та вказати напрями його удосконалення.

У додатки включити: витяг зі статуту підприємства; Наказ про облікову політику підприємства; облікові реєстри за основними рахунками теми; Головну книгу; фінансову звітність.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 301 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...