Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Землевпорядкування та кадастр



Програма практики

Виробнича практика є логічним завершенням вивчення відповідних дисциплін навчального плану. Акцент практики зроблено на детальному ознайомленні з умовами господарства, (грунтово-кліматичними, проектом землеустрою, наявністю сільськогосподарської техніки тощо), станом тваринницької галузі; одержанні необхідних навиків в захисті посівів та багаторічних насаджень від шкідників, хвороб та бур'янів, організації та збиранні врожаю зернових культур і заготівлі кормів; ознайомленні з організацією служби охорони праці та дотриманням екологічних принципів у виробництві сільськогосподарської продукції.

За допомогою керівників практики слід скласти план її проходження, в якому потрібно передбачити участь у виробничих процесах, громадському житті, збиранні вихідних даних для виконання дипломної роботи. При плануванні участі у виробничих процесах потрібно звернути увагу на нижченаведені питання з наступних дисциплін.

Землевпорядкування та кадастр

Потрібно ознайомитись з проектом землеустрою території господарства. При цьому слід звернути увагу на можливі розбіжності в площах, структурі земельних угідь, відображенні в проекті і фактичними із звітів про господарську діяльність. За наявності розбіжностей з'ясувати їх причини і те, як вони вплинули на умови ведення господарства (зміна площ ріллі, конфігурації полів, розміщення доріг, тощо).

Детально проаналізувати структуру земельних угідь, агрохімічну характеристику та паспортизацію ґрунтів, планування використання та охорони земель, встановити ступінь розораності території та сільськогосподарських угідь, визначити наявність еродованих земель по угіддях та проаналізувати дотримання протиерозійних заходів.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 231 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...