Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка до захисту та захист КУРСОВОЇ роботи



Виконана курсова робота представляється студентом керівникові для ознайомлення не пізніше термінів, вказаних в індивідуальному завданні. На захист допускається робота з виправленими зауваженнями керівника. Захист відбувається на кафедрі «Екологія та безпека життєдіяльності» перед комісією, згідно затвердженого плану навчального процесу.

На захист курсової роботи надається до 10 хвилин. За цей час студент повинен викласти основний зміст роботи та висновки.

Після захисту курсової роботи студент отримує остаточну оцінку за 100 бальною шкалою, яка заноситься до екзаменаційної відомості, залікової книжки та індивідуального плану.

Розподіл балів та критерії оцінки:

90-100 балів – оцінюється робота, в якій дається глибокий аналіз фактичного матеріалу проведено дослідження по темі, зроблені правильні і оригінальні висновки, цікаві наукові та практичні пропозиції.

75-89 балів – оцінюється робота, яка виконана на високому рівні, повно і всесторонньо висвітлює тему і яка відзначається глибиною викладення матеріалу. Основний недолік такої роботи не чітке або не правильне формулювання висновків та рекомендацій.

60-74 балів – оцінюється робота, яка правильно висвітлює основні питання теми, але не повністю розкриває розділи роботи.






Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 122 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...