Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення звіту



Звіт складається на основі матеріалів щоденника. Об’єм звіту не повинен перевищувати 25-30 сторінок рукопису на стандартних аркушах паперу. Звіт складають за такою формою:

Характеристика місця практики /географічні, грунтово-кліматичні, виробничо-економічні дані/.

Ветеринарна робота /подаються виконання завдань з кожної дисципліни у послідовності, викладений у програмі/.

Висновок /узагальнюють підсумки практики, викладаються позитивні сторони і недоліки з окремих розділів, пропозиції щодо поліпшення організації практики/.

Порядок подачі, перевірки та захисту звітів про виробничу практику. При поверненні до університету, не пізніше 10 днів з моменту прибуття, студент повинен здати звіт в деканат. Дати подачі звіту реєструється у спеціальному журналі. Звіт подається з усією документацією.

Пізніше уся звітна документація передається на кафедру викладачу-керівнику для перевірки. Викладач перевіряє щоденник та звіт про практику, при необхідності він може повернути звіт студенту для виправлення недоліків.

Захист щоденників та звітів проводять на засіданні спеціальної комісії, утвореної деканом з числа викладачів профілюючих кафедр. У склад комісії обов’язково включають керівника практики. Оцінка за практику виводиться на основі результатів перевірки щоденника та звіту, виробничої характеристики на практиканта з бази практики, доповіді студента на захисті, його відповідей на запитання членів комісії та відгуку керівника практики.

Оцінка записується у відомість та залікову книжку студента.

Студент, який не виконав програму практики без поважних причин, йому може бути надано право проходження практики повторно. При виконанні умов, визначених університетом. Студент, який в останнє отримав негативну оцінку по практиці в комісії, відраховується з університету.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 357 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...