Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Харків ХНАДУ 2013




Укладачі Калініченко О. П., Наумов В.С., Нефьодов В.М.

Кафедра транспортних технологій


Калініченко О. П., Наумов В.С., Нефьодов В.М. Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни “Вантажні перевезення” за напрямом 1004 – “Транспортні технології” для спеціальності “Організація перевезень і управління на автотранспорті” освітньо-кваліфікаційного рівня 7.100403 – спеціаліст.

Викладання матеріалу припускає володіння матеріалом курсу таких дисциплін як «Вантажознавство», «Комп’ютерна техніка та програмування».

Навчальним планом дисципліни «Вантажні перевезення» передбачено проведення лекцій, практичних та лабораторних занять.

На лабораторних заняттях розглядається 3 теми, які доповнюють зміст лекційного курсу та дозволяють розвинути практичні навички в розрахунках та аналізу показників роботи автомобільного транспорту, використовуючи ЕОМ та економіко-математичні методи з метою поліпшення транспортного обслуговування клієнтури, підвищення ефективності використання рухомого складу та зменшення витрат на вантажні перевезення..

Під час підготовки до лабораторних занять студенти повинні самостійно вивчити рекомендовану літературу та підготувати відповіді на контрольні питання. На аудиторних заняттях перевіряється рівень засвоєння студентами матеріалу, детально з поясненнями розглядається методика виконання завдання з поточної теми та здійснюються чисельні розрахунки. Завдання виконуються індивідуально за варіантами – за списком груп або за номером залікової книжки.

Укладачі Калініченко Олександр Петрович, Наумов Віталій

Сергійович, Нефьодов Віктор Миколайович.

Кафедра транспортних технологій






Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 194 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...