Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основні вимоги до дипломної роботи (проекту) спеціаліста та магістра



Дипломні роботи (проекти) спеціалістів передбачають, як правило, розробку завдання для заданого об’єкту, системи в цілому або її підсистеми з наступним детальним опрацюванням елементів системи і вирішенням питань охорони праці, техніки безпеки, екології, техніко-економічним обґрунтуванням вибраного варіанту рішення. ВКР спеціаліста повинна відповідати вимогам освіто-кваліфікаційної характеристики відповідної спеціальності.

Дипломні роботи (проекти) магістрів повинні носити дослідницький характер та відрізнятися актуальністю, глибиною розробки, методами дослідження обраного предмета чи об’єкта, аргументованістю, практичною значущістю. ВКР магістра повинна продемонструвати схильність та здібності випускника ОНПУ проводити наукові дослідження і оцінювати практичне використання їх результатів.

У відповідності до освітньо-професійної програми підготовки магістрів, яка має освітню, інноваційну та науково-дослідну складові, ВКР виконується за одним із функціональних напрямків у сфері науки, техніки, економіки, освіти: науково-дослідним (творчим), науково-педагогічним, виробничим (управлінським) і в обов’язковому порядку має містити науково-дослідну складову.

Науково-дослідна частина повинна бути пов’язана з науковою проблематикою випускової кафедри з акцентом на майбутню професійну діяльність.

Результати досліджень магістерської роботи доповідаються на щорічній конференції молодих дослідників ОНПУ, можуть бути представлені у вигляді тез доповідей на науково-технічних конференціях або публікацій в спеціалізованих наукових виданнях.

Обов’язковий ілюстративний матеріал – не менше 7 аркушів плакатів формату А1, або 14 кадрів електронної презентації. Вимоги до обсягу, презентації та змісту ВКР розробляються випусковою кафедрою.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 178 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...