Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні вказівки до виконання контрольної роботи



Методичні вказівки та контрольні завдання

Для студентів – заочників спеціальностей

«Електромеханічні системи автоматизації та електроприводу»

?

Полтава 2012

Методичні вказівки та контрольні завдання з охорони праці для студентів –заочників спеціальностей «Електромеханічні системи автоматизації та електроприводу». – Полтава: Полт. НТУ, 2012. – 36 с.

Укладачі:

Куц Валерій Анатолійович, старший викладач;

Пахомов Роман Іванович, к.т.н.,доцент

Відповідальний за випуск: Л.Г. Єрісова, в.о.зав. кафедри організації і технології будівництва та охорони праці, канд. техн. наук, професор

Затверджено радою університету

протокол № від 2012 р.

Редактор
Коректор

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Залежно від спеціальності, контрольна робота складається з декількох задач і відповідей на питання з техніки безпеки, виробничої санітарії, пожежній профілактиці та організаційно – правових питань дисципліни.

Контрольна робота виконується згідно варіанту, номер якого визначається відповідно до останньої цифри навчального шифру (номера залікової книжки) студента.

Робота виконується на стандартних аркушах формату А4.

Рішення задач і відповіді на питання повинні супроводжуватися посиланнями на літературні та нормативні джерела, а також ескізами в масштабі, виконаними олівцем відповідно до правил технічного креслення і малювання. Скопійовані ескізи, вирізки з журналів, книг і т.п. не зараховуються, і робота повертається студенту. Тексти відповідей на питання і рішення задач повинні бути погоджені з ескізами шляхом цифрових позначень.

Наприкінці роботи вказується використана література, ставиться підпис студента і дата.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 185 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...