Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вибір насосних агрегатів внутрішньокотельних систем



Вибір циркуляційних насосів систем опалення та ГВП, насосів сирої та хімочи­щеної води, дренажних насосів, насосів підживлення теплової мережі здійснити за методи­кою, аналогічною, викладеній в п. 1.7.2.

Вибір деаераторів парової котельні.

Загально прийнятим рішенням для парових котелень є встановлення не менше двох деаераторів атмосферного або підвищеного типу з охолодником випару для кожного.

Вибір типорозміру деаераторів здійснюється за методикою, сформованою в курсі “Котельні установки”, або в інших інформаційних джерелах.

Визначену інформацію по деаераторам внести до “Переліку облад­нан­ня котельні” графічної частини дипломного проекта.

Вибір внутрішньокотельних підігрівників

Вибір типорозміру підігрівників сирої води (П.СВ), хімочищеної води (П.ХОВ), підігрівників циркуляційної води систем опалення (Б.ОП) та ГВП (Б.ГВП) здійсню­ється за визначеною в проекті тепловою потужністю підігрівників та переліком ти­по­розмірів вказаних піді­грівників за методикою, сформованою в курсі “Теплотех­но­логічні процеси та установки”, або в інших інформа­цій­них джерелах.

Визначену інформацію по підігрівникам внести до “Переліку обладнання ко­тель­ні” графічної частини дипломного проекта.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 232 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...