Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Виконують третій варіант



Роботи, виконані з порушенням зазначеного прядку на рецензію прийматися не повинні.

Орієнтовний обсяг усієї роботи повинний бути в межах 2-3 сторінок аркушів формату А-4. Достатньо вказати номер варіанта і номер завдання. Напикінці роботи необхідно вказати використані при виконанні роботи літературу та нормативні джерела. На обкладинці роботи слід вказати прізвище, імя, по батькові студента, номер навчальної групи та номер індивідуального завдання.

Перш ніж приступити до вирішення завдання, необхідно уважно ознайомитися з його умовою, вивчити теоретичний матеріал і законодавство та судову практику. У випадку винекнення труднощів при вирішенні слід звернутися за консультацією до викладача. Роботу необхідно виконувати по наступній логічній схемі:

1. Насамперед, варто вивчити теоретичний матеріал відповідної тематики курсу та визначити перелік законодавчих джерел, що регулюють певні правові відносини;

2. Вказати якими саме нормами врегульовані дані правовідносини і розкрити стисло їхній зміст;

3. На підставі вищевикладеного зробити висновки за даними обставинами про права й обовязки сторін.

Рішення повинно бути лаконічним, містити досиить аргументований аналіз обставин, зазначених в умовах. Роботу слід оформляти чітким і розбірливим почерком, грамотною літературною мовою. Допускається виконання роботи друкованим текстом.

Виконана й належни чином оформлена робота має бути представлена на рецензію у семінарське заняття з відповідної тематики.

Робота не може бути зарахована в наступних випадках:

- використання (або заповнення) шаблонних процесуальних документів;

- відсутність охнак самостійності при її вирішенні, тобто виявлення ідентичних за змістом робіт;

- виконання роботи не по своєму варіанту;

- наявність протріч і логічної неузгодженості при складанні змісту процесуального документу.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 200 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...