Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ахист розрахункової роботи



Після виконання роботи студент здає її на кафедру фінансів та кредиту. Лаборант кафедри реєструє її в журналі і під розписку передає на рецензування викладачу кафедри. При перевірці роботи викладачі пишуть рецензію, в якій вказують на відповідність змісту назві роботи, використання матеріалів конкретного об'єкту, об'єктивність висновків та ін. При наявності недоліків чи нерозкриті теми робота повертається на доопрацювання. При одержанні роботи на доопрацювання або перед захистом студент одержує її під розписку на кафедрі.

Для захисту робіт на кафедрі створюється комісія в складі двох викладачів, складається графік захисту. На захист студент виносить коротке повідомлення по темі дослідження. Повідомлення необхідно підготувати до захисту. Після викладення короткого змісту роботи члени комісії задають запитання, на які студент повинен дати короткі і змістовні відповіді.

Комісія оцінює захист роботи. При визначенні оцінки комісія приймає до уваги рівень теоретичної і практичної підготовки студента по темі дослідження, зміст і оформлення роботи, проявлену самостійність та ініціативу при виконанні досліджень, якість доповіді при захисті, правильність відповідей на запитання, задані в процесі захисту.

При незадовільному захисті роботи студент допускається до повторного захисту в строки, встановлені деканатом факультету по узгодженню із кафедрою.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 207 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...