Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Як я бачу своє працевлаштування”



Мета завдання полягає в тому, щоб магістрант розглянув законодавчу базу в Україні, провів аналітичний огляд ринку праці та розробив модель своєї поведінки з вирішення питання свого працевлаштування.

Для досягнення поставленої мети завданням передбачено написання реферату згідно з запропонованою структурою:

Вступ

Магістрант формулює актуальність зазначеної теми дослідження, його цілі й задачі, об’єкт і проблеми. (Об’єм вступу: 1,5-2 стор.)

Розділ 1. Основні положення Кодексу Законів про працю в Україні

Написання цього розділу передбачає системне та поглиблене вивчення законодавчої бази про працю в Україні у контексті перспективного самовизначення молодого спеціаліста на ринку праці. Ключові сфери наукового огляду реферату: основні трудові права робітників; трудовий договір; робочий час і нормування праці; оплата праці та її державне і договірне регулювання (система тарифних домовленостей). Особливу увагу звернути на законодавчі положення праці жінок і молоді. (Об’єм розділу 1: 10-12 стор.)

Розділ 2. Аналіз ринку праці

Обґрунтовуючи основні теоретичні засади про ринок праці, магістрант проводить аналітичний огляд стану ринку праці за місцем свого проживання: склад безробітного населення; види безробіття за чинниками виникнення; типи кон’юнктури ринку та його особливості функціонування і сегментації; види дискримінації працевлаштування; програми органів місцевого самоврядування з вирішення проблем зайнятості населення.

При написанні цього розділу доцільно використовувати місцеві періодичні видання, об’яви, реклами працевлаштування. (Об’єм розділу 2: 8-10 стор).

Розділ 3. Моє бачення працевлаштування

На підставі діагностики ринку праці магістрант розробляє модель поведінки з вирішення питання свого працевлаштування. Цей розділ потребує суттєвих знань і творчості у контексті теорії ринку праці, усвідомлення себе як особистості в системі ціннісної орієнтації організації. (Об’єм розділу 3: 5-6 стор).

Висновки.

Формування і узагальнення можливих досягнень свого працевлаштування. (Об’єм висновків: 0,5-1 стор.)

Використані джерела

Додаток

В додатку має бути заповнений трудовий договір між працівником та фізичною особою.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 214 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...