Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Шкала нарахування підсумкових балів



Оцінка за шкалою ECTS Оцінка за бальною шкалою, що використовується в ВНЗ Укоопспілки «ПУЕТ» Оцінка за 4-бальною шкалою
F 0-34 балів 2 (незадовільно) з обов’язковим повторним вивченням дисципліни
FX 35-59 балів 2 (незадовільно) з можливістю повторної перездачі курсової роботи
E 60-65 балів 3 (достатньо) виконання задовольняє мінімальним критеріям
D 66-70 балів 3 (задовільно) – непогано, але зі значною кількістю недоліків
C 71-78 балів 4 (добре) – в загальному правильна робота з певною кількістю значних помилок
B 79-85 балів 4 (дуже добре) вище середнього рівня з кількома помилками
A 86-100 балів 5 (відмінно)

Оцінку «відмінно» отримують роботи, в яких проведено еконо­мічний та фінансовий аналіз фактичного матеріалу, творчо досліджена тема, глибоко розкриті економічні проблеми, цифрові дані підтверджені розрахунками, які наведені в додатках, і на захисті студент вільно володіє цими матеріалами, вміє викласти суть проблеми та підтвердити рівень знань, вміння вести наукові дослідження.

Оцінку «добре» отримують роботи, які виконані на достатньому теоретичному рівні, повно і всебічно висвітлена тема та при захисті студент дає конкретні відповіді на питання членів комісії по захисту.

Оцінку «задовільно» отримують студенти, які виконали курсову роботу (розкрили тему курсової роботи при добросовісному вивченні тільки основної навчальної літератури і на основі мінімального фактичного матеріалу), але на захисті не відповіли на питання членів комісії. Також на «задовільно» оцінюється робота з великою кількістю різного роду помилок, що не мають принципового характеру.

Оцінку «незадовільно» отримують роботи, які не відповідають вищенаведеним вимогам (принципові помилки, нерозкрита тема та ін). Такі роботи повертаються на переробку.

Студент, який не має в індивідуальному плані оцінки за курсову роботу, не допускається до складання екзамену з дисципліни «Фінансова діяльність суб’єктів підприємництва».





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 232 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...