Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Титульний лист



Міністерство освіти та науки України Чернігівський радіомеханічний технікум     КУРСОВА РОБОТА з предмету "Планування та організація діяльності підприємства" спеціальність 5.03050401 Тема: „Планування і проект організації виробництва, праці на дільниці по виготовленню (надання послуг)..... ” Виконав: студент групи______________________ Керівник: викладач__________________________   20­__

Пояснювальна записка пишеться чорним чи синім чорнилом (пастою) або друкується за допомогою комп’ютера з однієї сторони стандартного аркушу (формату А4) чітко і акуратно без скорочень, за винятком загальноприйнятих.

Текст пояснювальної записки поділяється на розділи і підрозділи, які повинні мати заголовки. Кожен розділ курсової роботи повинен починатися з нової сторінки, а заголовки виділятись, але не підкреслюватись. Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів малюнків, формул подаються арабськими цифрами. Першою сторінкою роботи є титульний аркуш, але він не нумерується.

Підрозділи курсової роботи виділяють один від одного трьома міжрядковими інтервалами. Не допускається писати назву підрозділу в кінці сторінки, а його зміст переносити на наступну сторінку, необхідно, щоб під заголовком розмістилось не менше двох рядків тексту. Підрозділи нумеруються арабськими цифрами в межах кожного розділу, наприклад: 2.1. (перший підрозділ другого розділу). Підрозділи можуть мати дальші поділи, наприклад: 2.1.1., 2.1.2. і т.д.

Текстові пояснення, розрахунки та висновки повинні бути розміщені перед відповідною таблицею. Всі таблиці повинні бути пронумеровані.

Використані формули обов’язково повинні супроводжуватись розшифруванням умовних позначень і враховувати розмірність величин у розрахунках в системі СI.

В кінці курсової роботи наводиться список використаної літератури, де вказується автор (автори), повна назва джерела, видавництво, рік видання, кількість сторінок. Послідовність джерел повинна відповідати алфавітному порядку прізвищ авторів. Обсяг курсової роботи повинен складати 27-32 сторінки рукописного тексту. Кількість сторінок друкованого тексту може бути на 30% менше, ніж рекомендовано.

Зміст і методика виконання курсової роботи

Вступ (1-2 сторінки).

У "Вступі" стисло викладають основні задачі, проблеми розвитку обраної галузі взагалі. Обгрунтовуються актуальність даної роботи з точки зору задач підвищення ефективності виробництва та покращення якості продукції. Викладають предмет, об'єкт, мету та задачі, що вирішуються безпосередньо у курсовій роботі.

Вихідні дані до курсової роботи.

Вихідними даними до виконання курсової роботи є:

1. інформація про реальне виробництво: призначення, цілі, асортимент, номенклатура і обсяги робіт, технологія виробництва з вказанням устаткування;

2. інформація про обмеження: розцінки на ресурси, тарифні ставки, посадові оклади, вартість устаткувань, будівель;

3. законодавчі нормативні документи.

I. Теоретичний розділ

1.1 Характеристика підприємства (3-5 сторінок)

Необхідно надати коротку історію створення та розвитку підприємства; проаналізувати його зовнішнє та внутрішнє середовище (конкуренти, постачальники, ринок збуту і т.д.); коротко охарактеризувати технологічний процес виготовлення виробу чи послуги.

1.2 Організація основного виробництва.

1.2.1 Обрунтування виробничої програми.

Виробнича програма (Nі) може бути задана умовно або прийнята за даними підприємства (розкрити сутність терміну: виробнича програма). В останньому випадку вона повинна бути визначена з урахуванням можливих змін обсягу виробництва через 1,5-2 роки, це термін, який необхідний для впровадження технологічного процесу із застосуванням нового обладнання.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 595 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...