Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Критерії оцінювання курсової роботи. Об’єкти оцінювання 1



Об’єкти оцінювання
1. Ступінь розкриття актуальності, предмету, мети та основних завдань 2. Повнота викладення теоретичного матеріалу 2. Глибина аналізу та рівня його інформаційного забезпечення 3. Рівень самостійності та обґрунтованості висновків і пропозицій 4. Якість ілюстративного матеріалу і оформлення роботи
Високий рівень розкриття актуальності, огляду літературних джерел, предмету, мети та завдання дослідження (9-10 балів) Висока якість викладення теоретичного матеріалу. Наявність у роботі аналізу альтернативних теоретичних поглядів, авторського ставлення та творчості у розкритті теми (23-25 балів) Аналіз глибокий з високим рівнем його інформаційного забезпечення та авторськими висновками(28-30 балів) Пропозиції обґрунтовані, суттєві, самостійні, висновки вичерпні та охоплюють все дослідження (23-25 балів) Робота оформлена згідно з установленими вимогами (10 балів)
Достатній рівень розкриття актуальності, огляду літературних джерел, предмету, мети та завдання дослідження (7-8 балів) Висока якість викладення теоретичного матеріалу, є аналіз альтернативних теоретичних поглядів та відсутнє авторське узагальнення і творчість у розкритті теми (20-22 балів) Аналіз достатній, але з неповним використанням інформаційних матеріалів (20-27 балів) Пропозиції суттєві, самостійні, висновки достатньо обґрунтовані (18-22 балів) Робота оформлена згідно з установленими вимогами., але є помилки і неточності (6-9 балів)
Поверхневе розкриття актуальності літературних джерел, мети та завдання дослідження (4-6 балів) Недостатня якість викладення теоретичного матеріалу, відсутність у роботі аналізу альтернативних теоретичних поглядів та авторського узагальнення (11-19 балів) Аналіз поверхневий, недостатній рівень інформаційних матеріалів (15-19 балів) Пропозиції та висновки не достатньо обґрунтовані (15-17 балів) Робота в основному оформлена згідно з установленими вимогами, але є помилки і неточності. (0-5 балів)
Недостатнє або відсутнє обґрунтування актуальності теми, не визначені мета та завдання дослідження (0-3 балів) Поверхневий виклад теоретичного матеріалу, відсутність у роботі альтернативних теоретичних поглядів, авторського ставлення та узагальнення (6-10 балів) Аналіз недостатній, переважно в описовій формі, відсутні нові статистичні матеріали (6-14 балів) Пропозиції і висновки не випливають з аналізу дослідження та не охоплюють усієї роботи, містять помилки та неточності; (1-14 балів)  
  Поверхневий виклад теоретичного матеріалу з грубими помилками, відсутність у роботі альтернативних теоретичних поглядів та авторського ставлення та узагальнення (0-5 балів) Аналіз недостатній, переважно в описовій формі, з грубими помилками, відсутні нові статистичні матеріали (0-5 балів) Висновки відсутні (0 балів)  
         


Додаток А





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 248 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...