Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація та керівництво практикою



Перед початком практики на підприємстві студент повинен вивчити правила охорони праці і техніки безпеки і неухильно їх дотримуватись.

На весь період практики для студентів встановлюється режим роботи, прийнятий правилами внутрішнього розпорядку підприємства.

Основними документами для студента при проходженні практики є щоденник і звіт.

На початку практики студент заповнює в щоденнику календарний план проходження практики, який підписують керівники практики від кафедри і підприємства.

Практика починається із загального ознайомлення з підприємством: планом землекористування, річними звітами, планами економічного і соціального розвитку, всіма виробничими підрозділами і об’єктами в натурі. Щодня студент-практикант заповнює щоденник, де відображає основний зміст роботи, виконаної за день, з обов’язковим фіксуванням економічної інформації з питань, що вивчаються. Щоденник систематично перевіряє і підписує керівник практики, після її закінчення він скріплюється печаткою. Після завершення практики студенту видається характеристика про його виробничу роботу на підприємстві, підписана керівником підприємства і завірена печаткою. Керівництво практикою здійснюється викладачами кафедри, за якою закріплюються студенти, і провідним спеціалістом підприємства, де студенти проходять практику, згідно наказу по підприємству.

Після закінчення практики щоденник повинен бути заповнений по всіх розділах, в ньому обов'язково повинні бути відгуки керівників від університету і підприємства, що характеризують роботу студента в період проходження практики.

Підпис на відгуку від підприємства повинен бути завірений печаткою підприємства або відділу кадрів підприємства.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 189 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...