Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Права і обов’язки студентів на кафедрі



ЗА ЧАС НАВЧАННЯ НА КАФЕДРІ СТУДЕНТ МАЄ ПРАВО:

1. У повному об’ємі використати потенціал кафедри для засвоєння предмету «внутрішня медицина», брати активну участь у навчальному процесі, роботі лікувальних баз кафедри, оцінці своїх знань.

2. Прослухати повний лекційний курс за програмою, відвідувати наукові та практичні конференції, організовані співробітниками кафедри.

3. На практичних заняттях оволодіти діагностикою та лікуванням хвороб внутрішніх органів.

4. Приймати участь у роботі студентського наукового гуртка, проводити самостійні наукові дослідження, виступати на клінічних конференціях з доповідями.

ЗА ЧАС НАВЧАННЯ НА КАФЕДРІ СТУДЕНТ ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ:

1. Відробити пропущене заняття в позаурочний час за попереднім записом. Пропуски більше двох занять відробляються з дозволу декана впродовж поточного місяця. До відробки студент допускається за умов наявності конспекту підготовки до практичного заняття. Оцінка за відпрацьоване заняття виставляється в зошиті конспектів, а студент зобов’язаний повідомити свого викладача про відробку та оцінку.

2. Незадовільна оцінка на занятті має бути відпрацьована у викладача впродовж поточного місяця.

3. Бути у належній формі, мати фонендоскоп, зошит, ручку та дотримуватися правил внутрішнього розпорядку Університету та базової медичної установи. На практичних заняттях та лекціях забороняється користуватись мобільними телефонами.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 243 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...