Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Translate sentences into English using words and word combinations from the Vocabulary Notes



1) Комп’ютер має здатність обробляти та зберігати дані. 2) Основним у роботі з комп’ютером є те, що ми можемо примусити його робити те, що ми хочемо, вводячи певні сигнали. 3) Ми визначаємо комп’ютер як машину зі складною системою електронних ланцюгів або як пристрій, який сприймає інформацію у формі команд. 4) Ця машина виконує математичні операції над інформацією і виводить результат цієї операції. 5) Комп’ютер має здатність утримувати інформацію у пам’яті. 6) Основні можливості цієї розумної машини – це виконання арифметичних операцій (додавання, віднімання, множення, ділення і піднесення до степеня), комунікація з користувачем (ввід та вивід інформації) та прийняття правильного рішення (наприклад, чи дане число більше чи менше за інше і т.п.).

6. Read the text attentively, make the annotation of the text. To write annotation use clichés, given below.

The text / article under review...(gives us a sort of infor­mation about...)

The article deals with the problem...

The subject of the text is...

At the beginning (of the text) the author describes... (dwells on...; explains...; touches upon...; analyses...; comments...; characterizes...; underlines...; reveals...; gives account of...)

The article begins with the description of..., a review of... the analysis of...

The article opens with...

Then (after that, further on, next) the author passes on to..., gives a detailed (thorough) analysis (description), goes on to say that...

To finish with, the author describes...

At the end of the article the author draws the conclusion that...; the author sums it all up (by saying...)

In conclusion the author...





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 398 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...