Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Характеристика об’єкту управління



Сучасне становище комп’ютеризації різних установ в країні, сприяє потребі у збереженні накопиченої інформації у зручній формі для її подальшого використання. Замість того, щоб зберігати файли поодинці в папках, краще зберігати їх у вигляді цілісного файлу (архіву), а для подальшого використання краще навіть не звичайного архіву, а ISO-образу, який на відміну від звичайних архівів може монтуватися на віртуальний диск.

Окрім зручності такого підходу до зберігання інформації, сумісне поняття безпеки інформації та збереження місця на жорсткому диску. Якщо файли лежать просто у каталогах, їх легко можуть пошкодити віруси. Якщо ж файли знаходяться у образі, вони трохи більше захищені від вірусів, по крайній мірі від деяких з них, та можуть бути захищені від несанкціонованого доступу, шляхом встановлення паролю на розпакування образу. Також вони зашифровані та стиснуті, що сприяє економії місця на жорсткому диску.

Метою розроблюваного програмного продукту є:

· надання користувачу можливості створювати образи носіїв інформації для їх подальшого використання;

· надання користувачу можливості, встановлення на них паролю, для захисту інформації що у образах від несанкціонованого доступу.






Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 4780 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...