Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основні заходи боротьби з бактеріозами рослин



Особливості застосування препарату Казумін:

УВАГА! Не рекомендується використовувати Казумін 2Л з профілактичною метою в системах краплинного зрошення, так як препарат має біологічне походження і швидко розкладається під дією ґрунтових мікроорганізмів.

Норма застосування препарату Казумін 2Л на овочах: 1,5 л/га.

Проти бактерій видів Xanthomonas (збудник чорної бактеріальної плямистості томату, перця та судинного бактеріозу капусти) рекомендується підвищити норму застосування Казумін до 3,0 л/га або робити бакову суміш:

Казумін 2Л (1,5 л/га) + Медян Екстра 350 SC (2,0 л/га).

Після градобою, при ризику виникнення бактеріозів, рекомендується застосовувати Казумін у суміші із фунгіцидом Топсін-М 500, КС:

Казумін 2Л (1,5 л/га) + Топсін-М 500, КС (1,5 л/га)

У даній суміші Топсін-М сприятиме швидкому загоєнню ран і стримає розвиток грибної інфекції, а Казумін буде протидіяти розвитку бактерій, які можуть масово проникнути в рослину через рани від механічних ушкоджень.

Крім сильної дії на бактеріози, Казумін має побічну дію на деякі грибкові захворювання, а це означає, що при застосуванні препарату Казумін немає необхідності додатково додавати у бакову суміш фунгіциди проти цих хвороб.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 232 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...