Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Робота командира взводу (роти) по забезпеченню бойової готовності підрозділу



Робота командира роти по забезпеченню бойової готовності підрозділу будується в два етапи: 1-ий – організація приведення роти в повну бойову готовність; 2-ий – підготовка особового складу з питань бойової готовності.

Організація приведення роти в бойову готовність полягає в розробці заходів, спрямованих на приведення підрозділу в різні ступені бойової готовності у встановлені терміни і порядку виконання.

Відповідно до рішення командира частини командир роти повинен знати: сигнали, порядок оповіщення, час і порядок виходу з пункту дислокації у райони зосередження, маршрути руху, час проходження вихідного рубежу і прибуття в район, заходи і строки завершення приведення в бойову готовність. Командир роти для керівництва підрозділом при приведенні його в різні ступені бойової готовності особисто відпрацьовує бойовий розрахунок підрозділу і робочу карту, а також веде робочий зошит і штатно-посадовий список особового складу.

Робота командира роти по навчанню особового складу діям при переході з мирного на воєнний стан повинна включати наступний обсяг заходів:

підготовка особового складу до дій по сигналам оповіщення;

підготовка офіцерського і сержантського складу по управлінню підрозділом і командами в ході виконання заходів бойової готовності;

виконання комплексу робіт, що забезпечують підтримку озброєння, бойової та іншої техніки підрозділу в готовності до бойового застосування, перевірка технічного стану автомобільної техніки, що надходить з народного господарства для укомплектування підрозділу;

виховання і розвиток у особового складу високих морально-бойових і психологічних якостей.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 3286 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...