Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Дмитренко В. С



В. С. Дмитренко

ТЕХНІЧНА ЕКСПЛУАТАЦІЯ

Нафтогазового

Технологічного транспорту

НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу

Кафедра нафтогазового технологічного транспорту

В. С. Дмитренко

ТЕХНІЧНА ЕКСПЛУАТАЦІЯ

Нафтогазового

Технологічного транспорту

НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК

Івано-Франківськ, 2014

УДК 629.33.07

ББК 39.33-082

Д-53

Рецензенти:

Козак Л. Ю. кандидат технічних наук, доцент кафедри нафтогазового технологічного транспорту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Дмитренко В. С.

Д-53 Технічна експлуатація нафтогазового технологічного транспорту: навчальний посібник. – Івано-Франківськ: ІФНТУНГ, 2014. – 247 с.

ISBN

У навчальному посібнику наведено основні технічні характеристики рухомого складу нафтогазового технологічного транспорту для організації його роботи при експлуатації нафтових і газових свердловин. Розглянуто вимоги до технічної експлуатації технологічного транспорту і використано нові нормативно-технічні документи.

Це дає можливість використати його для підготовки студентів до іспиту з навчальної дисципліни, курсового і дипломного проектування, а також на виробництві як довідкового матеріалу під час виробничої і переддипломної практик студентів та для підвищення кваліфікації інженерно–технічних працівників в інституті післядипломної освіти, за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство».

Представляє інтерес для спеціалістів при виконанні технологічних операцій на нафтопромислових об’єктах і технічному обслуговуванні та ремонті обладнання,

Розроблений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів і нафтогазового технологічного транспорту».





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 233 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...