Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Набуття практичних вмінь та навичок



Задача № 1.

Об’єкт, зафіксований на фотознімку обстановки місця пригоди, не відображений в протоколі огляду даного місця. Яке доказове значення факту його фотофіксації? Як дана інформація може бути використана в процесі розслідування?

Задача № 2.

В ході огляду місць можливого проникнення в приміщення і дій злочинців, слідів (зламу на дверях, рук – на склі вікна тощо), не знайдено. Чи потрібне в протоколі огляду вказувати їх відсутність?

Задача № 3.

При огляді приміщення його учасники відзначили наявність запаху. Чи можливо його відображення в протоколі огляду? Якщо так, то яким чином?

Задача № 4.

На місці виявлення трупу була використана службово-пошукова собака, яка пройшла 2 км по сліду і привела до будинку. Яка дія повинна бути здійснена в цьому будинку – огляд чи обшук?

Задача № 5.

На залізничній колії в районі переїзду знаходиться пошкоджений при зіткненні із залізничним потягом автомобіль з трупами двох громадян, що їхали на ньому. Які міри для фіксації обстановки місця події повинен застосувати слідчий в зв’язку з необхідністю термінового поновлення руху залізничного транспорту?

Задача № 6.

Прибувши на місце, вказане потерпілою про зґвалтування і оглянувши його, слідчий не виявив ніяких слідів, які свідчать про дану пригоду. Чи слід складати протокол огляду в даному випадку?

Задача № 7.

Під час затримання особа викинула блокнот. В якому документі та яким чином повинен бути зафіксований факт виявлення блокноту?





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 294 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...