Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Генератор з обмеженим кутом повороту ротора: конструкційні особливості, реакція якоря, комутація



ДМС призначені для використання в безредукторних цифрових і аналогових електроприводах і в стежачих системах обмеженого кута повороту ротора і працюють спільно з цифровим контроллером або електронним транзисторним комутатором.

ДМС виконуються у вигляді секторних (дугових) зубчастих ротора і статора. На статорі розташована трифазна силова обмотка керування. Збудження ДМС здійснюється постійними висококоерцитивнимі магнітами, виконаними з рідкоземельного матеріалу і розташованими на роторі. ДМС не мають вбудованого датчика кутового положення ротора. Як датчик положення переважно використовують індукційні первинні перетворювачі і датчики кута, що відносяться до класу трансформаторів, що обертаються.

ДМС - лише вбудовуваного виконання, без власних підшипників. ДМС володіють високим пусковим моментом при відносно низької споживаної потужності, малим тепловим нагрівом і тривалим терміном служби.

Будь-яка з модифікацій ДМС за бажанням споживача може бути виконана на іншу максимальну лінійну напругу керування або робочі характеристики із зміною массогабарітних показників як по осьовій довжині, так і по внутрішньому і зовнішньому діаметрах.

ДМС можуть бути по окремому замовленню забезпечені відповідними цифровими контроллерами - блоками транзисторного керування. Максимальна напруга керування від контроллера на ДМС (міжфазно-лінійна) визначена виходячи з напруги мережі постійного струму 27 В.

Модифікації ДМС освоєні в дрібносерійному (серійному) виробництві. Монтаж ДМС в прилад без особливостей, з установкою на діаметральні поверхні приладу, виконані по квалітетам точності g6, G6 або g7, G7





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 254 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...