Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Який вид структури капітальних вкладень вважається прогресивним, якщо найбільшу питому вагу займають витрати на устаткування, інструмент, інвентар



a) технологічна

b) галузева

192. Обґрунтування і реалізація управлінських рішень, що забезпечують підтримку цільової інвестиційної спрямованості сформованого портфеля за параметрами його прибутковості, ризику й ліквідності шляхом заміни окремих його інструментів — це:

a) формування інвестиційного портфеля;

b) оперативне управління реструктуризацією інвестиційного портфеля;

c) оцінка ефективності інвестиційного портфеля;

d) контроль інвестиційного портфеля.

193. Юридична особа, яка від свого імені випускає цінні папери й повинна виконувати зобов'язання, що випливають із умов їхнього випуску — це:

a) інвестор;

b) кредитор;

c) емітент;

d) підрядник.

194. Цінний папір без установленого строку обігу, що свідчить про участь на паях у статутному фонді акціонерного товариства, підтверджує членство в цьому акціонерному товаристві, надає право його власникові на одержання частини прибутку у вигляді дивіденду, а також на участь у розподілі майна при ліквідації акціонерного товариства — це:

a) акція;

b) облігація;

c) ощадний сертифікат;

d) інвестиційний сертифікат.

195. Якщо внутрішня норма окупності інвестиційного проекту дорівнює 25%

a) чиста поточна вартість дорівнює нулю

b) індекс прибутковості більше 1





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 218 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...