Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення контрольних робіт



При виконанні контрольних робіт слід дотримуватись наступних вимог:

1. Кожна контрольна робота виконується у вигляді пояснювальної записки на стандартних аркушах паперу формату А4 (210 * 297 мм).

2. Текст записки повинен бути чітким та розбірливим і може бути написаним від руки або набраним і роздрукованим з комп'ютера.

3. Відповідь на теоретичне питання повинна базуватися не тільки на лекційному матеріалі. На всі використані джерела інформації обов'язково наводяться посилання (зноска на сторінці або посилання на перелік літературних джерел в кінці роботи) із зазначенням відповідних сторінок.

4. Розрахунково-пояснювальна записка кожної контрольної роботи повинна містити:

- титульний лист (аркуш);

- варіант завдання та вихідні дані до контрольної роботи;

- розрахунково-аналітичну частину;

- список використаної літератури.

5. У розрахунково-аналітичній частині потрібно наводити всі розрахунки, проведені в контрольній роботі, з посиланнями на відповідні номери таблиць вихідних даних.

6. Таблиці та рисунки розрахунково-аналітичної частини нумеруються у відповідності з послідовністю, визначеною даними методичними вказівками, і розміщуються у відповідних пунктах контрольної роботи.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 178 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...